Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

 

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική  θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι 

‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών!!!

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο , στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

 

 Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν :

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *