Μαρίζα Ρίζου

Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου ξεχώρισε από την εφηβική ηλικία για την φωνή της σαν παιδί της χορωδίας.

Γεννήθηκε το 1986 στην Άρτα και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας Και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2012 έγινε ευρέως γνωστή από την διασκευή του τραγουδιού του Φοίβου Δεληβοριά «Μπόσα νόβα του Ησαΐα» και ξεκίνησε να εδραιώνεται στο χώρο με το δικό της μουσικό στυλ.

Δισκογραφία

  • “Γλυκό Πρωί” (Άλμπουμ 2014)
  • “Μεγάλη Γιορτή” (Άλμπουμ 2016)
  • “Πόσο Βλάκας” (Άλμπουμ 2019)
  • “Πετάω” (Συνεργασία με τους Πάνο Μουζουράκη και Γιάννη Χριστοδουλόπουλο 2014)
  • Είναι μικρή η ζωή (Single 2015)
  • “Μαντάμ Σουσού” (Single 2017)
  • “Πάμε μια Βόλτα” (Single 2017)
  • “Ας Γελάμε Συχνά” (Single 2018)
  • “Ανάμεσα στα άστρα” (Single 2018)
  • “Κάποιος να με σύρει” (Single 2019)
Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *