Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας αρχίζοντας την εβδομάδα που το καρναβαλικό θερμόμετρο ανεβαίνει αγγίζοντας υψηλούς δείκτες, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι προετοιμασίες για την κορύφωση του κεφιού εισέρχονται στην τελική ευθεία, δίνει το ραντεβού της με όλους τους Πατρινούς για να διασκεδάσουμε και να το ρίξουμε έξω όλοι μαζί για μια βραδιά.

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00 όλες οι καρναβαλικές διαδρομές συγκλίνουν στο Royal Theatre για τον αποκριάτικο μασκέ χορό της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας, που υπόσχεται μια ανεπανάληπτη νύχτα αστείρευτου κεφιού, γνήσιας καρναβαλικής διασκέδασης, πολλών απρόοπτων και χορών κυκλωτικών με ή χωρίς φουρώ.

Η Bright Diamonds θα είναι η μπάντα που θα αναλάβει το μουσικό μέρος του χορού. Είναι μια δυναμική Live Party Band που ιδρύθηκε το 2019 στην Πάτρα. Η οχταμελής μπάντα κάνει κάθε show αξέχαστο.  Μουσικό είδος που τους αντιπροσωπεύει είναι η Disco/Funk με στοιχεία Soul/RnB. Ενίοτε ”περνούν” και μέσα από την μοντέρνα PoP και Rock’n’Roll μουσική. Δημιουργούν προγράμματα για ειδικές περιπτώσεις όπως το καρναβάλι και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν για όλους μια αξέχαστη και άκρως ψυχαγωγική, μουσική εμπειρία. Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα ξεσηκώσουν τον κόσμο στο χορό της Κοινωφελούς επιφυλάσσοντας μια αξέχαστη χορευτική καρναβαλική νύχτα.

Τιμή: 15 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για τη στήριξη του δεκατιανού των μαθητών στα σχολεία της πόλης μας.

*Προσκλήσεις διατίθενται: 

-στο περίπτερο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην πλατεία Τριών Συμμάχων

-στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50-1ος όροφος)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-390914 και 2610-390915.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *