Ο Κώστας Χατζής μέσω του ΆΝΟΙΞΗ 100,7 σε ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Αυστραλίας!

Την Τρίτη  10 Δεκεμβρίου με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Χατζής στο Greek Radio 1683am Ελληνόφωνο  Ραδιόφωνο  της  Αυστραλίας  στην εκπομπή “Με τα μάτια του Ανδρέα” μέσω του Άνοιξη 100.7, βρεθήκαμε στο Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης, όπου από εκεί πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη .

Η σύνδεση στην Αυστραλία δημιούργησε μια ωραία αναστάτωση στο τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοφωνικού σταθμού Έλληνες ομογενείς από το Σίδνεϊ και την  Μελβούρνη κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο. Η ομάδα του Άνοιξη 100.7 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έφτασε στο Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης αρκετά αργότερα από το προγραμματισμένο ραντεβού αυτό που αντικρίσαμε ήταν  πρωτοφανές και αξιοσημείωτο ο κύριος Κώστας  Χατζής μας καλοδέχτηκε με μια αγκαλιά και στην συνέχεια παρέθεσε και συνέντευξη στον Άνοιξη  100.7 στην Ελευθερία Στεργιοπούλου,ο κύριος Παγιάτης Γιώργος manager του κύριου Χατζή,μας υποδέχτηκε και αυτός με ένα διάπλατο χαμόγελο,η φιλοξενία από την διευθύντρια του Ωδείου κυρία Κατερίνα Κανταρτζή μας εξέπληξε. Όσος καιρός και να περάσει  αυτή η συνέντευξη θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας.Στο Ωδείο βρέθηκε ο Αλέξανδρος Παντελιάς κιθαρίστας από το συγκρότημα κίτρινα ποδήλατα.

Σε αυτή την όμορφη συνάντηση ο κύριος Κώστας Χατζής μας δίδαξε την αξία της απλότητας, της ανθρώπινης ευγένειας και του μεγαλείου ενός ερμηνευτή με 65 χρόνια στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Στο τέλος της συνέντευξης ο μαέστρος κύριος Παγιάτης κάθισε στο πιάνο και αυθόρμητα κάλεσε τον Κώστα Χατζή και μας τραγούδησε “Tο Aεροπλάνο”.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *