Συναυλία-παρουσίαση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Συναυλία-παρουσίαση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου (ώρα 21.30), στο κέντρο “πλαζ” της παραλίας ΕΟΤ ο τραγουδοποιός Χρήστος Παναγιωτόπουλος, παρουσιάζει το νέο του δίσκο “Αέναος Έρωτας”, με το συγκρότημά του “Ιόνια Ορχήστρα”
 
Μια δίωρη συναυλία με δικά του τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές πεντάγραμμο, δίπλα στο κύμα και με άκρως καλικαιρινή διάθεση!
Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Η ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, είναι ένα επαγγελματικό μουσικό σχήμα, με έδρα την Πάτρα και την Αθήνα, που δραστηριοποιείται όμως σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό να παράγει πολιτιστικό έργο, μέσα από τα πολλά είδη της ελληνικής και ξένης μουσικής, με αφιερώματα και παραγωγές με μικρά και μεγάλα σχήματα. Εμφανίζεται όλο το χρόνο σε συναυλιακούς χώρους, μουσικές σκηνές, piano bar restaurant, πολυχώρους, δεξιώσεις και festival’s.

Η ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ έχει στο ενεργητικό της πάνω από  δύο χιλιάδες (2.000) εμφανίσεις από την ίδρυσή της, διαθέτει όλη την γκάμα των μουσικών οργάνων, ως και δικό της κλασικό πιάνο με ουρά (grand baby) 3/4.

Η ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ αποτελείται από δεκατέσσερα (14) μόνιμα μέλη και δέκα (10) περίπου εξωτερικούς συνεργάτες. Έχει συμπράξει με τους Michele Mangano, χορευτικό Tarantella (Italy), Giorgio Vincenzo Filieri, μουσικό Tarantella από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, τον Λάκη Παπαδόπουλο (με τα Ψηλά Ρεβέρ), Νίκο Ζιώγαλα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Νίκο Δημητράτο, Ντάνο Λυγίζο και συμπράττει με άλλα μουσικά σχήματα, χορωδίες, χορευτικά.