ΣΥΡΜΑ Ε.Π.Ε. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

Η ΣΥΡΜΑ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των περιφράξεων και των σιδηροκατασκευών από την δεκαετία του ’80.Με συνέπεια και υπευθυνότητα στην εργασία τους κατάφεραν να είναι σήμερα από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στην Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Η παρουσία τους στα μεγάλα έργα της ευρύτερης περιοχής τα τελευταία χρόνια επαληθεύει την αξιοπιστία τους.Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου,Λιμάνι Αστακού,Νέο Λιμάνι Πάτρας,Ολυμπία Οδός,Αιολικό Πάρκο Παναχαϊκού,είναι μερικά μόνο από αυτά στα οποία συμμετείχε η ΣΥΡΜΑ Ε.Π.Ε.

Προσαρμοζόμενοι στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της επιχειρηματικότητας για εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα προσφέρουν λύσεις που εξυπηρετούν κάθε φορά τις ανάγκες των συνεργατών τους στα ακριβή πλαίσια και προδιαγραφές που θέτουν εκείνοι.

Με προσήλωση στην ποιότητα των υλικών τους αλλά και με συνεργεία εξειδικευμένα στην τοποθέτηση και επεξεργασία συρματοπλεγμάτων και σιδήρου, δημιουργούν κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και τα ακραία φυσικά φαινόμενα.

Επίσης στις εγκαταστάσεις τους μπορεί κανείς να αναζητήσει μια μεγάλη γκάμα υλικών που αφορούν τις περιφράξεις, την οικοδομή και την σιδηροκατασκευή και να απευθυνθεί στο καταρτισμένο προσωπικό τους για την ιδανική επιλογή.(συρματοπλέγματα,σωλήνες γαλ/νες,κοιλοδοκοί,λαμαρίνες,σιδηρογωνίες, πλέγματα,καρφοβελόνες,σίδερα,κ.α)

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *