"Του κόσμου τα γλυκά"στο ζαχαροπλαστείο Γλυκοτεχνίες

Ψάχνετε την καλύτερη βασιλόπιτα της πόλης; θα την βρείτε Μουρούζη & Νόρμαν 50 στο ζαχαροπλαστείο “Γλυκοτεχνίες”…

Το ζαχαροπλαστείο “Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλύκα” δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής το 1993 και αποτελεί τη πιο γλυκιά γωνιά της πόλης.Εκεί μπορείτε να βρείτε καθημερινά και όλο το χρόνο μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα γλυκά που θα σας ξετρελάνουν.   

Ιδρυτής του ζαχαροπλαστείου είναι ο κύριος Αντώνης Δημακόπουλος που λατρεύει τα γλυκά και που δε σταματά ποτέ να δημιουργεί. Έχοντας εκπαιδευτεί δίπλα στον Στέλιο Παρλιάρο γνωρίζει πολλά “γλυκά μυστικά” που, σε συνδυασμό με την αρχή που τον διέπει δημιουργεί και προσφέρει πάντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης γλυκά.  Έτσι κατάφερε να κάνει το ζαχαροπλαστείο το πιο αγαπημένο στην Πάτρα.

Όλα τα γλυκά που θα βρείτε στο ζαχαροπλαστείο ετοιμάζονται από τον ίδιο προσωπικά, είναι χειροποίητα και φτιαγμένα πραγματικά σαν σπιτικά, με υλικά πρώτης ποιότητας, ίδια με εκείνα που θα επιλέγατε και στο σπίτι σας. Το ζαχαροπλαστείο “Γλυκοτεχνίες” φημίζεται για το μοναδικό προφιτερόλ του σε διάφορες γεύσεις, το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, τις γλυκοκουταλιές και τα σιροπιαστά γλυκά.   Ακόμα, ανάλογα με την εποχή, παρασκευάζει μοναδικά παγωτά σε ποικιλία γεύσεων, τσουρέκια και γλυκά κάθε εποχής.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *