Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019 από την Πολυφωνική Χορωδία

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019 που οργανώνουν από κοινού η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και η Εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’ και που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου [8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ΑΚΡΙΒΩΣ!!!]

              Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση.

              Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ‘’Sinfonica’’, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίου Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

               Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό της πόλης μας, θα αρχίσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί [αριθμημένα εισιτήρια πλατείας και εξώστη], από τα γραφεία της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’ (Κορίνθου 280-Γούναρη)και θα συνεχιστεί από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα: βιβλιοπωλείο ‘’Discover’’ και οπτικά ‘’Καραμούζης’’.

               Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

Πλατινένιοι χορηγοί: ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. Τελώνης ΕΠΕ.

Χρυσός χορηγός: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ       –          Ασημένιος χορηγός: Dr PRINOU

Χάλκινοι χορηγοί: S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, DUR

Υποστήριξη: ΟΛΠΑ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΤΕ Κ.Χ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, χαρτοποιία ΕLITE, βιοτεχνία ξηρών καρπών ΣΙΔΕΡΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΜΟΧΥ ΗΟΤΕLS, ΜΕD FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, I SEGRETI DI PASTA, ξενοδοχείο ‘’ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ’’, café- restaurant ‘’Το Παναχαϊκόν’’, ‘’ΦΑΤΝΗ’’, βιβλιοπωλείο ‘’DISCOVER’’, studio SAMMI, φωτο Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Χορηγοί μπουφέ Σαββάτου: Ζαχαροπλαστείο ‘’SACHER’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Χορηγοί μπουφέ Κυριακής: Ζαχαροπλαστείο ‘’CARAVEL’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Ανθοστολισμός: Ανθοπωλείο ‘’ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ’’

Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ           –       Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

Μέγας χορηγός Επικοινωνίας: thebest.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΤRΙP, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΟΣΜΟΣ, ΑΧΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ιστοσελίδες: pelop.gr, PATRAS EVENTS.gr, Tempo24.gr, dete.gr, ACHAIA NEWS.gr, patratora, kirix.gr, Apatras.gr, patramou.gr, Juniors Club.gr, 4PRESS.gr, ραδιοφωνικοί σταθμοί: EΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤ1 radio Patras, max 93.4 fm, Άνοιξη 100,7 fm, ALPHA PATRAS 94,4, Top fm 93, ΡΥΘΜΟΣ 94,9, RADIO 9,15 FM, Sfera 96,6, red PATRA 102,7, ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3, UP FM, Ρ/Σ ΛΥΧΝΟΣ, τηλεοπτικοί σταθμοί: IONIAN, SUPER B, LEPANTO, BEST TV PATRA, ΛΥΧΝΟΣ, UPwebTV.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *