Έως τις 12 Ιανουαρίου το art project... Everything But The Girl

Στη Cube Gallery, αγαπάμε να » μοιραζόμαστε την τέχνη … «, κάθε Δεκέμβρη και όχι μόνο. Έτσι και φέτος, μέσα από το

art project » Everything But The Girl … «, πάνω στο οποίο δούλεψαν οι εξαιρετικοί συνεργάτες της γκαλερί, θα μπορεί ο καθένας μας, να αποκτήσει ένα υπέροχο έργο τεχνης, σε «συμβολική» τιμή.

Πιστεύοντας πάντα, πως η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, πριν από 7 χρόνια δημιουργήθηκε η εικαστική πλατφόρμα “μοιραζόμαστε την τέχνη …” με στόχο την επικοινωνία της σύγχρονης τέχνης στο ευρύ κοινό, μέσα από δράσεις και projects. Στο φετινό art project, με τον τίτλο“Everything But The Girl …”, συναντιούνται εικαστικοί, παλιοί και νέοι συνεργάτες της Cube, που συνειδητά πιστεύουν πως η τέχνη απευθύνεται σε όλους και θεωρούν εξίσου σημαντικό, τόσο τη γνωριμία με την τέχνη όσο και τη δυνατότητα απόκτησης ενός έργου τέχνης από τον καθένα. Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, είναι πρωτότυπα έργα (ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές) σε συμβολικές τιμές. Τα έργα που θα εκτίθενται, θα μπορεί κάποιος να τα παραλάβει άμεσα και θα ανανεώνονται, αν χρειαστεί, σε όλη τη διάρκεια του project.

Συμμετέχουν: Achraf Baznani, Ant Hamlyn, Brendan Kelly, Θεοδόσης Αδαμόπουλος, Ηλίας Αηδονίδης, Νίκος Βατόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος, Βασίλης Καρακατσάνης,  Άννα Καρατζά, Δημήτρης Κάσδαγλης, Χρήστος Κουτσούκης, Σοφία Κυριακού, Φάνης Λογοθέτης, Ανδρέας Λυμπεράτος, Ευγενία Λώλη, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, ‘Ελλη Μπαρμπαγιάννη, Ισμήνη Μπονάτσου, Ανδρέας Νικολάου, Αλεξία Ξαφοπούλου, Κώστας Παναγιωτακόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βασιλική Πανταζή, Αλέκος Παπαδάτος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ξενοφών Παπαευθυμίου, Σοφία Παρασκευοπούλου, Κωνσταντίνος Πάτσης, Spyreas Sid, Γιώργος Τσεριώνης, Βούλα Φερεντίνου.

Διάρκεια art project: Έως 12 Ιανουαρίου 2019.