Η Γιούλη Ασημακοπούλου ξανά στη μουσική σκηνή του Steak Bar στο Royal

Tην Πέμπτη 24 Γενάρη λίγο μετά τις 10 το βράδυ...Η πρώτη εμφάνιση της Γιούλη Ασημακοπούλου στη μουσική σκηνή του Steak Bar στο Royal, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... γι’ αυτό και η νεαρή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή επιστρέφει στην πόλη της την Πέμπτη 24 Γενάρη!

Από τον Σταυρό του Νότου που εμφανίζεται κάθε Σάββατο με την Houseband, η ταλαντούχα τραγουδίστρια έρχεται στην Πάτρα, έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών της Ελλάδας, τραγούδια που θα διασκευαστούν από ένα πιάνο και μια φωνή για να βγει η καθαρότητά τους όσο πιο αληθινά γίνεται.

Aπό το «Je t’ aime” και το «Autumn leaves” μέχρι τον «Άδωνι», τη «Μποσανόβα του Ησαϊα», το «Εν λευκώ», αλλά και κλασσικά αγαπημένα όπως το  “Πες μου μια λέξη”, “το δίχτυ” ή τον “Κεμάλ”, όλα θα έχουν τη θέση τους σ’ ένα πρόγραμμα διαφορετικό και γεμάτο αναμνήσεις!

Η Γιούλη Ασημακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή της και τον Παναγιώτη Πετρίδη στο πιάνο, θα κάνει τις Πέμπτες του Γενάρη να γεμίσουν μυσταγωγία και συναίσθημα.

Info

Από Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Πέμπτη

Ώρα έναρξης: 22.00

Eίσοδος ελεύθερη

Κρατήσεις: 2610 310120

Royal Theater

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

www.royaltheater.gr