«Βιωματικό εργαστήριο Υλοποίησης Στόχων-Life Coaching» με την Μαριάννα Αποστολίδη στο  Bright Side

Το Bright Side, Φιλοποίμενος 45, φιλοξενεί την Μαριάννα Αποστολίδη, Life & Business Coachστο «Βιωματικό εργαστήριο Υλοποίησης Στόχων-

Life Coaching», την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 – 20:30.

 

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Life Coaching, να επεξεργαστούν έναν προσωπικό τους στόχο, χρησιμοποιώντας το εργαλείο στοχοθεσίας s.m.a.r.t και να δημιουργήσουν ένα εφικτό προσωπικό πλάνο δράσης που θα τους βοηθήσει και θα τους κινητοποιήσει να πετύχουν τον στόχο τους.


Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τους τρόπους που εφαρμόζουν, για να επιτύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν στην ζωή τους.

Η Life & Business Coach Μαριάννα Αποστολίδη, εκπαιδευμένη στην μεθοδολογία του Coaching στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαπιστευμένη επαγγελματίας Coach από τον παγκόσμιο οργανισμό Coaching (ACC), Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ενηλίκων και απόφοιτος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


H συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται να γίνει κράτηση.


Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε inbox στην σελίδα του facebook : Marianna Apostolidi Life & Business Coach, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό συμμετεχόντων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6949959794