Κυριακές στο Royal… και όλοι ευχαριστημένοι!

Με παιδικές παραστάσεις, παιχνίδι στην ΑΛΕΑ και καλομαγειρεμένο μεσημεριανό φαγητό στο Steak Bar

Mε ένα πλήρες Κυριακάτικο πρόγραμμα, αφιερωμένο στα παιδιά και την οικογένεια ξεκινάει η χειμερινή σεζόν στο

Royal! Θεατρικές παραστάσεις, παχνίδι στον παιδότοπο της ΑΛΕΑΣ, σπιτικό φαγητό με άρωμα… Ελλάδας στο Steak Bar, αλλά και οικογενειακά μενού κι εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα κάνουν το μοναδικό πολυχώρο της πόλης, το σημείο συνάντησης της Κυριακής.

 

Από τις 11 το πρωί, ο αγαπημένος παιδότοπος της ΑΛΕΑΣ θα είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά, το γκαζόν και τα φουσκωτά και τους μεγάλους για καφέ, σνακ και ψητολιχουδιές στο νέο στεγασμένο χώρο...
…ενώ στις 12 το μεσημέρι, η κεντρική θεατρική σκηνή του Royal “ζωντανεύει”, φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο μαριονέτας, ζογκλερικά, και διαδραστικά παιχνίδια, που περιμένουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να παίξουν, να φανταστούν, να δημιουργήσουν!
Και φυσικά, το Steak Bar στον α’ όροφο του ιστορικού κτηρίου της Ακτής Δυμαίων, σας περιμένει το μεσημέρι για ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, με combo οικογενειακά μενού σε προνομιακές τιμές και δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.
Ειδικά για τα μεσημέρια της Κυριακής, η ομάδα του πρώτου steak house στην πόλη, πέρα από τα γνωστά κρεατικά, έχει ετοιμάσει κι ένα ειδικό μενού με άρωμα... Ελλάδας.

 

Κάθε φορά και μια διαφορετική περιοχή της χώρας, μας «κάνει το τραπέζι» και μας προτείνει τις συνταγές της και τα προϊόντα της.
Κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου και πάρτε έκπτωση 10% στην κυριακάτικη κατανάλωσή σας στο Steak bar και την ΑΛΕΑ και -1 ευρώ για τη
χρήση φουσκωτών και τραμπολίνο.
Η Κυριακή στο Royal είναι υπόθεση... οικογενειακή!

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Κυριακή 21.10.18

“Ο τρομερός εχθρός” καταλαμβάνει τη θεατρική σκηνή του Royal. Μια παράσταση αφήγησης με μάσκες και τεχνικές τσίρκου, βασισμένη στο παραμύθι του Χόρχε Μπουκάι.

 

Κυριακή 11.11.18

“Ο Καραγκιόζης μποξέρ”. Παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Μακρή.

 

Κυριακή 18.11.18

“Πινόκιο”, από το θέατρο μαριονέτας Γκότση. Με 2 παραστάσεις πρωί και απόγευμα. Στο ρόλο του Πινόκιο ακούγεται ο Θανάσης Σαλταμπάσης.

 

Κυριακή 25.11.18

“Μια φορά κι έναν καιρό, ένα κομμάτι έλειπε”. Παράσταση κουκλοθέατρου με αφήγηση και ζωντανή μουσική από τους X-Saltibagos.

 

Κυριακή 02.12.18

“Ο Καραγκιόζης γιατρός” Παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Μακρή.

 

Κυριακή 09.12.18

“Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα” Ηθοποιοί, μάσκες και κούκλες “μπλέκουν” σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Από την καλλιτεχνική ομάδα
“Καρυδότσουφλο”.

 

Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, Παλαιό Πτωχοκομείο, Πάτρα
Πληροφορίες: 2610 310120
www.royaltheater.gr