Ολοκλήρωση του επιτυχημένου α΄κύκλου των παραστάσεων του "Μάνα μου Ελλάς" της Θ.Ο.Ε.Π.Π.

22 Ιανουαρίου 2019
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο α΄κύκλο παραστάσεων και λόγω της μεγάλης απήχησης
και των συνεχόμενων sold outs της παράστασης "Μάνα μου Ελλάς" σε σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη, η Θ.Ο.Ε.Π.Π. ευελπιστεί να επανέλθει σύντομα με ένα νέο κύκλο παραστάσεων... Ένας από τους σκοπούς της ομάδας μας, είναι και η διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μνήμης. Με την παραγωγή αυτή δώσαμε την ευκαιρία σε εμάς αλλά και στους θεατές μας, να φωτίσουμε μέσα από τις λαϊκές αφηγήσεις και μαρτυρίες οι οποίες κωδικοποιήθηκαν θεατρικά, ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας, το οποίο κατά καιρούς, ακόμα και από επίσημα ιστορικά χείλη έχει ερμηνευτεί και καταγραφεί ποικιλοτρόπως.
Ένα ταξίδι δύσκολο, όπως και οι δρόμοι της ξενιτιάς, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με πολλές ιδιαιτερότητες που άφησε τα αποτυπώματά του στις καρδιές όλων μας....
Ευχαριστούμε θερμά, από καρδιάς όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν, παραμένοντας συνοδοιπόροι στις προσπάθειες της ομάδας μας.
"Συλλογιούμαι την Άνοιξη της Σμύρνης και βέβαια πολύ ανοιξιάτικη είναι τούτη δω η πολιτεία. Και ο τόπος όλος ολόγυρα....Θυμάμαι..."
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Θ.Ο.Ε.Π.Π.