Πρόσκληση Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

14 Νοεμβρίου 2018

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

 

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Χανιά, Χαλκίδα, Καβάλα

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών και δίνοντας έμφαση στο φαινόμενο της Σεξουαλικής Κακοποίησης, σας καλεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30π.μ. στη δ/νση: Όθωνος Αμαλίας 83, Πάτρα (2ος όροφος) όπου θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν:

  1. τα στατιστικά στοιχεία των υπηρεσιών που παρέχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την πρόληψη, αντιμετώπιση του φαινομένου καθώς και την θεραπεία παιδιών θυμάτων
  2. τα στατιστικά στοιχεία των διεθνών συνεργατών του Οργανισμού αναφορικά με τη διάσταση που λαμβάνει το φαινόμενο
  3. τον απολογισμό της καμπάνιας «Μένει Μυστικό» που πραγματοποίησε ο Οργανισμός το 2017 καθώς και τις 15 προτάσεις για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Φαινομένου, όπως διαμορφώθηκαν μέσα από τις Συναντήσεις Εργασίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παράλληλα με τα ανωτέρω θα πραγματοποιήσει ποικίλες δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το φαινόμενο της Κακοποίησης των Παιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στην Σεξουαλική Κακοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ρηγάλου Χριστίνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610332499